marți, 12 decembrie 2006

mind the gap (graffitti)


Toate franturile de fraza care urmeaza sunt scrise de alte persoane. Majoritatea sunt extrase din cantece si filme. Eu doar le-am maturat aici intr-o gramada aproape intamplatoare. Sau, formulat altfel, (mai afectat, si mai pretios) pot spune ca e o nepretentioasa colectie de stenciluri fara vreun rost imediat. Adica vorbe. Despre lume..." Lume, Lume, soro lume." Da-te aproape sa vezi cea mai zis lumea despre matale:

Lumea e plata(!!!). Lumea e rotunda. Lumea e ovala. Lumea e schimbătoare. Lumea nu e suficienta.Lumea e neagră.Lumea e un curcubeu.Lumea e goală. Lumea e legata cu leocoplast. E o retea. O bucatarie.E ce faci tu din ea.Lumea e a mea. Lumea e a ta. Lumea e in mainile tale. Lumea e un bulgare de zapada. Lumea e teribila.Lumea e un vampir.Lumea e plina de pesti si pipite.Lumea e iadul.Lumea e vie.Lumea e un metrou.

Lumea e un metrou.Un metrou. Cum adica un metrou? No freaking way. The world is not a subway. Ce naiba... Lumea e altceva, in cel mai rau caz lumea e arta in forma bruta, do you hear me? A R T A.

iar arta, ei bine, arta
e probabil
doar
o partida de sex a mintii.


Pai cum altfel?


Un comentariu:

Irina spunea...

Imi place ideea asta cu sabloanele sau stencil-urile sau cum vrei tu sa le spui... Si cum le folosim toti in fiecare zi! Suntem un fel de graffitti artists pe zidul lumii fara sa stim asta :)